6 juli 2021

Bosch consumentenactie

Ontvang nu tijdelijk een Bosch staafmixer met vacuüm systeem t.w.v. € 149,99 cadeau. 

Hou jij ook van die handige snufjes in de keuken? Ontvang nu tijdelijk, in de periode 1 maart t/m 30 september 2021, een Bosch staafmixer met vacuüm systeem t.w.v. € 149,99 cadeau bij aanschaf van (minimaal) 4 inbouwapparaten, waaronder een deelnemende koelkast of koel-vriescombinatie met VitaFresh. Klik hier voor de actievoorwaarden

Met deze ultrakrachtige staafmixer hak, snijd en kneed je niet alleen jouw gerechten tot in perfectie, je bewaart ze ook langer met de meegeleverde vacumeeraccessoires. 

 

Krachtig en consistent.

Met de MaxoMixx behaal je altijd perfecte resultaten dankzij de krachtige Bosch motor van 1000 watt, 12 snelheidsstanden, een turboknop en de QuattroBlade Pro waarmee je superglad blendt zonder spatten. De gebruiksvriendelijke, roestvrijstalen behuizing en mixervoet zorgen ervoor dat de MaxoMixx lekker stevig in de hand ligt en meteen in een hete pan gebruikt kan worden, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het apparaat beschadigd raakt.

 

Veelzijdig

De robuuste MaxoMixx is niet alleen ideaal voor het bereiden van supergladde soepen, fijngehakte mengsels en luchtig geklopte ingrediënten. Deze veelzijdige hulp helpt je ook bij het langer vers houden van jouw levensmiddelen, dankzij de meegeleverde Bosch Fresh vacumeerpomp, -zakjes met zipsluiting en bewaardoos. Vacuüm verpakken heeft ook andere voordelen: zo kun je er ook supersnel mee marineren en ontstaan er geen ijskristallen bij het invriezen.

 

 

Deel dit artikel