image049 Aan de E. Murandstraat (fase 1) en de Nieuwe Schrans (fase 2), op het voormalige terrein van de Michaëlschool worden totaal elf ruime woningen gerealiseerd.

Comfortabele, energiezuinige woningen vanwege de vloerverwarming, de uitstekende isolatie én zonnepanelen. Ook beschikt iedere woning over een eigen parkeerplaats. Hier wonen betekent genieten van een rustige, gezellige buurt met de dynamiek van de stad onder handbereik.

Link naar de website: http://www.lont.nl/projecten/woningbouw-projecten/leeuwarden-nieuwe-schrans

 

image041Het ruim opgezette plan “De Pôlle” wordt gebouwd aan de rand van Berltsum.

De rust en ruimte van het open Friese landschap bepalen het idyllische karakter van het dorp. De unieke ligging van “De Pôlle” aan open vaarwater geeft deze wijk een extra dimensie en geeft u de kans om op het mooiste plekje van Berltsum te gaan wonen.

Het nieuwbouwplan bestaat uit vrije kavels, halfvrijstaande, vrijstaande en rijwoningen. Met de gunstige prijsstelling is het plan ook zeker aantrekkelijk voor starters. Voor het gehele project wordt een hoogwaardige aanblik nagestreefd.

De in het oog springende details van de woningen dragen hier duidelijk aan bij.

Link naar de website:
http://www.lont.nl/projecten/woningbouw-projecten/berltsum-de-polle
http://www.depolleberltsum.nl/index.html

Link naar de brochures:
http://www.depolleberltsum.nl/downloads.html

 

impressie brwmeppelOp een paar minuten fietsen van het centrum bouwt Meppel de wijk Nieuwveense Landen.

De wijk is gelegen aan de noordoostkant van Meppel en vormt de nieuwe stadsrand. De wijk kent een ruime opzet met veel groen waarin plaats is voor een divers woningaanbod. Het wordt een wijk die past bij Meppel en die straks dezelfde prettige mix heeft van stad en dorp.
Concordia Keuken & Bad heeft voor dit project een speciale aanbieding gemaakt:
klik hier voor de folder.

Voor meer informatie betreffend dit project: http://www.brwmeppel.nl/
image046Ten zuiden van Leeuwarden, ook wel de Zuidlanden genoemd, komen negen nieuwe buurtschappen met dubbele en vrijstaande woningen.

Hier kunt u een heerlijke woning kopen in een groene en waterrijke omgeving, en toch op maar een kwartier fietsen van het bruisende centrum van Leeuwarden. Het is de bedoeling dat er in een tijdsbestek van ongeveer 20 jaar huizen worden gebouwd voor 17.500 mensen in de Zuidlanden.

Link naar de website: http://www.lont.nl/projecten/woningbouw-projecten/leeuwarden-jabikswoude

 

image039energiezuinige woningen
De Groene Vuurvlinder ligt in het hart van de Lindewijk.

Dit deel van de wijk heeft sfeervolle uitstraling van een tuindorp. Alle woningen staan vlakbij water dat aansluit op natuurgebied de Lindevallei. Hier kunt u vrij wandelen over de paden, genieten van Schotse Hooglanders en vele watervogels in de Lindepolder.

De wijk heeft bovendien een eigen recreatieplas. Picknicktafels, speeltoestellen en zonplekken garanderen zwemplezier voor het hele gezin.

Link naar website http://www.degroenevuurvlinder.nl/

 

12rijwoningengiethoornDe rijwoningen zijn praktisch ingedeeld en zeer geschikt voor zowel starters als gezinnen!

De rijwoningen zijn praktisch ingedeeld en zeer geschikt voor zowel starters als gezinnen!
Alle woningen hebben een vrijstaande berging achter in de tuin, de vier hoekwoningen hebben de mogelijkheid om een garage aan te bouwen. De gemeente Steenwijkerland heeft voor deze nieuwe wijk al een compleet groenplan uitgedacht. Voor het inplanten van het openbaar gebied en de erfafscheidingen zullen streekeigen beplantingssoorten worden gebruikt. Zoals o.a. de veldesdoorn en beuk.

image045Aan de Havenweg wordt het Havenhuys gerealiseerd.

Een exclusief woonproject van vijf statige woningen. Uniek in haar soort met een architectuur die een reflectie is van het verleden. Daarom passen de Havenhuyzen zo goed in het stadsbeeld van de historische havenstad Harlingen met haar vele monumentale panden.

Harlingen, met een moderne zeehaven en oude stadshaven. Geweldig gelegen aan de Waddenzee, een van ‘s werelds grootste en meest unieke natuurgebieden. Het is de aanlegplaats voor visserij- en handelsschepen, toeristische scheepvaart en veerdiensten.

Link naar de website:
http://www.lont.nl/projecten/woningbouw-projecten/harlingen-havenhuys
http://www.hethavenhuys.nl/

 

Voor dit project hebben wij de keuken, het sanitair en de tegels verzorgd.

hoeveplanwapseModern wonen op een traditioneel boerenerf midden in het Drentse landschap

Modern wonen op een traditioneel boerenerf midden in het Drentse landschap

Dat is de insteek van het hoeveplan, dat wordt gerealiseerd aan de Rollestraat 24 in Wapse. Het plan biedt een landelijke vorm van wonen en is geschikt voor uiteenlopende doelgroepen. In de bestaande boerderij worden drie woningen gerealiseerd, waar wonen en werken gecombineerd kunnen worden. Op het erf van de boerderij worden drie losstaande ‘schuren’ gebouwd, waarin 4 starterswoningen, 2 startersappartementen, 2 levensloopbestendige appartementen en 4 gezinswoningen worden gerealiseerd.

image043Bouwbedrijf Lont BV realiseert een nieuwe woonwijk ten zuiden van het dorp Bitgum, of Beetgum in het Nederlands.

Bij de start van het project is het motto ‘eenheid in verscheidenheid’ gekozen. Het relatief kleine plan is opgedeeld in verschillende deelgebieden wat betreft architectuur. Samen vormen ze echter wel een duidelijke eenheid. Qua karakter is nadrukkelijk aansluiting met het dorp gezocht.

Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de jaren 30 van de vorige eeuw. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen met zorgvuldig gekozen details. Kwalitatief hoogwaardig en in harmonie met de directe omgeving. Kortom, een mooie wijk die perfect past bij het bestaande dorp.

Link naar de website: http://www.lont.nl/projecten/woningbouw-projecten/bitgum-uitbreidingsplan

 

 new advertentie teHuur teKoop woningen Veeningen14 woningen Veeningen bouwontwikkeling Veeningen bv. Voor meer informatie Hup & Fidom Hoogeveen 0528-262191

Bekijk het project