FotografenAfgelopen zaterdag 10 maart was de grote open dag bij Bouwcenter Concordia en Concordia Keuken & Bad. Het was een groot feest en er zijn veel bezoekers uit Meppel en omgeving op afgekomen. Daarmee kunnen wij spreken van een gezellige en geslaagde open dag en willen jullie bedanken voor jullie bezoek.

De open dag was voor zowel jong als oud leuk opgezet met diverse activiteiten. Zo waren er diverse leveranciers die hun producten toonden en was er Concordiaans Dakpan Smijten. Speciaal voor de kinderen was er een springkussen klaargezet en konden ze zich laten schminken, popcorn eten en ze mochten in de nieuwste vrachtwagen op de foto.

 Voor de 5e keer hebben we de kerstmarkt georganiseerd.
Wat ons betreft was het weer een groot succes.

Hieronder een kleine sfeerimpressie van deze leuke dag:

 

 

 

 

Gracieus, mysterieus, maar toch een allemansvriend. Quooker introduceert Quooker zwart.

Een collectie nieuwe Quooker-producten met zwarte finish die vanaf vandaag te bestellen zijn. De Quooker zwart collectie bestaat uit de Fusion Square en Fusion Round met bijpassende zeeppomp.
quooker black

img1Wat is een douchewc eigenlijk en wat doet het met je gevoel?

Ontdek een compleet nieuw gevoel van frisheid en hygiëne met Geberit AquaClean: de wc met douchefunctie reinigt u na één druk op de knop met een warme waterstraal.

Voor een optimale lichaamsverzorging en meer welzijn. 

  • Toilet én bidet ineen
  • Pure hygiëne en optimale frisheid
  • Voor elke wens een passend model
  • Diverse extra comfort functies, zoals: ladydouche, geurzuivering, föhn, afstandsbediening, etc.

logo keukenbad

Na de overname vijf jaar geleden van Van der Woude Keuken & Bad door Concordia in Meppel is besloten dat Van der Woude met ingang van 15 april verder gaat onder de naam Concordia Keuken & Bad Heerenveen.

De reden voor deze naamswijziging is dat de Concordia groep een soortgelijk bedrijf heeft voor keukens, tegels en sanitair in Meppel onder de naam Concordia Keuken & Bad Meppel.

Een vergaande integratie tussen deze bedrijven op gebied van opslag, planning en verkoop was de laatste jaren al ingezet en nu is het tijd om óók de naam gelijkluidend te maken.

Compleet Steel meubelSteel is het nieuwe private label van Concordia Keuken & Bad sanitair waar de frame badkamermeubels onder vallen. Er zijn een aantal standaard modellen beschikbaar en maatwerk is ook leverbaar. Het materiaal dat gebruikt wordt is 316 RVS met een poedercoat toplaag. Na vele bezoeken aan beurzen van het sanitair team is deze range badkamermeubels tot uitwerking gebracht. Verschillende maten, vormen en RAL kleuren kunnen gekozen worden. Steel is uitstekend te combineren met de sanitair topbladen, meubelwastafels, Bagno wastafelbladen en de Wood topbladen en meubels.

Genemuiden – Bouwcenter Concordiaopent maandag 20 maart een totaal nieuwe vestiging in Genemuiden aan de Puttenstraat 18.

Woordvoerder Dick Beens is samen met zijn medewerkers trots op de prachtige vestiging naast van Dalfsen Infra.

genemuiden IMG 20170308 WA0000
We hebben echt een heel complete bouwcentervestiging met veel hout en bouwmaterialen en in onze Bouwshop ijzerwaren, gereedschappen, tegels, lijmen en kitten.

De vestiging gaat officieel pas maandag 20 maart open, maar er zijn al behoorlijk wat potentiële klanten binnen geweest. ”Wij hebben in de aanloop al verschillende orders gescoord want mensen zijn altijd nieuwsgierig. Vooral de bouwshop ziet er fraai en compleet uit , hier kunnen onze klanten welke voornamelijk bestaan uit aannemers , bouwbedrijven, zzp-ers , zelfbouwers en klussers, snel en gedegen terecht “vertelt Beens.

Binnenkort bij Concordia Keuken & Bad Heerenveen een nieuwe vloeren afdeling met o.a. keramisch parket, tegel- en pvc-vloeren.

Vdw verbouwing afd vloeren aangepast

Wij houden u op de hoogte!

Nieuw designmerk bij Concordia Keuken & Bad is eigenzinnig en luxe

Next125 is een niet meer weg te denken merk in de wereld van de luxe keukens en lijkt andere merken al te verdringen. Het designmerk heeft een next125-shop in de showroom van Concordia Keuken & Bad. Vrijwel alle mogelijkheden van dit kwalitief hoogwaardige keukenmerk zijn te zien in de showroom aan de Pieter Mastebroekweg in Meppel.

Next125 is een beleving, vindt Jaap Janssen die in de showroom van Keuken & Bad de scepter zwaait. “Het merk is luxe uitgevoerd en heeft een mooie kwaliteit. En er zijn ontelbare mogelijkheden met next125.” Hij is opgetogen over de komst van het luxe merk. “Dit voegt echt iets toe aan wat we al hadden. Er zijn oneindig veel designmogelijkheden, er wordt met vernieuwende materialen gewerkt en de afwerking is prachtig”, zegt Janssen. “De nieuwste technische ontwikkelingen en moderne mogelijkheden zorgen ervoor dat de next125-keuken zijn tijd ver vooruit is.”

volop in bedrijf

Concordia Meppel is na de enorme brand van afgelopen week weer volop in bedrijf. We hebben een tijdelijk magazijn gevonden op ons eigen terrein en we zijn weer volledig
bevoorraad. Het is af en toe nog improviseren, maar een week na de brand kunnen we toch zeggen:

We zijn er weer!

Vanaf as maandagmorgen 7.00 uur zijn we in Meppel weer open voor het afhalen van hout en bouwmaterialen .
We hebben de ingang verplaats naar achteren naar ons tijdelijk magazijn .

De bouwshop staat inmiddels, nog wel een beetje inrichten, maar de meeste materialen staan weer op hun plek .
Het zal nog een beetje improviseren zijn, maar jullie zijn weer van harte welkom.

De hoofdvestiging van Bouwcenter Concordia in Meppel is in de nacht van 11 op 12 oktober getroffen door een grote brand.De bouwshop en het afhaalmagazijn is volledig afgebrand .

De verkoopkantoren en de showroom van Concordia keuken&bad en Primo keukens meppel zijn net als de keuken en sanitair magazijnen gespaard gebleven

Onze vrachtwagens hebben gelukkig geen noemenswaardige schade opgelopen en de leveringen vinden vanuit onze andere vestigingen plaats.

Voor het afhalen van hout en -bouwmaterialen zijn Bouwcenter Steenwijk en Hoogeveen de dichts bij zijnde vestigingen

Aankomend weekend word er door alle medewerkers doorgewerkt om vanaf as maandag weer operationeel te zijn in Meppel

Het DuoFresh toiletsysteem van Geberit zorgt ervoor dat poep niet meer stinkt. Het inbouwreservoir van het toilet bevat een actief filter. Dit filter zuigt de vieze luchtjes direct uit de wc-pot weg. De lucht wordt geneutraliseerd en komt reukloos weer in de toiletruimte terecht. Door een toiletblokje in de bedieningsplaat te doen, heb je bovendien bij elke spoeling fris water. Zo kan je met een gerust hart het toilet achterlaten voor de volgende gebruiker. 

→ Bekijk hier hoe DuoFresh werkt

 

image002

Bongio Noviteiten bij Luca Sanitair

Het bedrijf Mario Bongio SRL is een 100% Italiaans bedrijf welk zich heeft gespecialiseerd in exclusieve kranen voor de keuken en badkamer. Bongio komt met een aantal noviteiten op de markt die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. De nieuwe Bongio kranen met installatiebrug en de nieuwe Time2020 wastafelmengkraan passen goed in de badkamer, net zoals de nieuwe commerciële Bongio shower sets. Daarnaast heeft Bongio nog de unieke Switch2O met een totaal vernieuwde technologie voor in de keuken.

quookerOp 22 maart was het Wereldwaterdag en stonden we stil bij de wereldwijde waterproblematiek.

Koop jij in 2016 een Quooker COMBI, dan bespaar je dagelijks 10 liter water en geeft men bij Quooker die door.

Klik hier om meer te lezen over dit project, en de Quooker

sphinx logoDe laatste innovatie op closetgebied heeft geen spoelrand. Daardoor is een Sphinx Rimfree® closet hygiënischer en makkelijker schoon te maken. Aanschaffen is tijdelijk extra aantrekkelijk.
U ontvangt een bon voor een gratis abonnement op een tijdschrift.

De voordelen van een Sphinx Rimfree® closet

actie rimfree• Makkelijker schoon te maken én te houden
• Perfecte hygiëne
• Optimale spoelwatergeleiding
• Ruime keuze uit verschillende aantrekkelijke designs

Bekijk de nieuwe folder voor leuke ideeën.

caesar ceramische           ceramiche astor

B.V. DE SPHINX MAASTRICHT introduceert een nieuw ontwikkelde meubelcollectie in vier nieuwe kleuren voor de succesvolle Sphinx 320 serie. Daarmee is de keuze in kleur en in combinatiemogelijkheden van deze serie verder uitgebreid. Sphinx komt hiermee tegemoet aan de vraag naar meer kleur, functionaliteit en opbergruimte in de badkamer. De nieuwe meubelcollectie heeft bovendien een zeer aantrekkelijke prijsstelling.

Astor Ceramiche wendt haar jarenlange ervaring en up-to-date technologie aan om de mooiste reproducties van natuursteen, hout en beton te maken met een bijzonder oog voor detail. Met name de drie nieuwe series met elk hun eigen look laten zien wat Astor allemaal in haar mars heeft.

De nieuwste series:
f5c6d1d9 e8bc 4ad0 a19b 374ff4d30c60Fusion
De natuursteenlook wordt gecreëerd door de invloed van vier verschillende natuurstenen. Gemakkelijk te combineren in zowel een vintage als een klassieke omgeving.

01de5059 0158 4dbc 993b 0581a8ab095fTravert
Deze imitatie van een Travertin oogt puur door zijn uitgesproken tekening. De aders geven het geheel een natuurlijke uitstraling. Tevens gepolijst leverbaar. In de afmeting 30x60 ook in antislip verkrijgbaar.

798e3987 aee8 41e8 9bc0 95f70eb37c00Vintage
Grote wijnvaten verwerkt tot houten vloeren, dat is de inspiratie voor Vintage. Hout met een geleefde uitstraling. Optioneel: planken met opdruk.