voorheen van der Woude Keuken & Bad

adresHistorie
Al meer dan 35 jaar ervaring in keukens. Concordia is uitgegroeid tot een speciaalzaak in keukens, badkamers en tegels in Friesland. Een bedrijf met een passie om voor u het mooiste ontwerp te maken.

Concordia Keuken & Bad is een begrip. Ons bedrijf loopt altijd voorop in de nieuwste trends en ontwikkelingen.
In onze showroom aan de Jousterweg in Heerenveen vindt u het meest complete aanbod op het gebied van keukens, sanitair, tegels, laminaat- en houtvloeren.

Onderscheidend willen we zijn. Vanaf uw eerste bezoek tot en met de aftersales.

Service en gastvrijheid
Kom inspiratie opdoen in onze showroom! Hier vindt u volop keuken ontwerpen, badkamer ideeën en tegelvloeren. U wilt een scherpe en duidelijke offerte. Onze goed opgeleide adviseurs nemen de tijd om uw wensen te vertalen in een ontwerp dat past bij uw budget.

U wilt niet voor verrassingen komen te staan en verwacht een goede service. Al onze afdelingen, van receptie tot montage, werken nauw met elkaar samen om de uitvoering tot en met de aftersales te verzorgen.

adviseurs

Kiezen voor kwaliteit
U kiest de mooiste keuken of de perfecte badkamer en verwacht de beste kwaliteit. Als u weet dat Concordia Keuken & Bad al meer dan 35 jaar een stabiele service en kwaliteit levert, is de keuze snel gemaakt.

Bij ons vindt u alles onder één dak en kunt u desgewenst de hele bouwcoördinatie uit handen geven.

Advies
De juiste keuken of badkamer is voor iedereen anders. Niet alleen het design speelt een belangrijke rol, u hecht ook waarde aan praktische zaken als bergruimte of verlichting.

Wij nemen graag de tijd om samen met u tot creatieve oplossingen te komen die aan uw eisen en wensen voldoen.

Montage
De montagedienst is het visitekaartje van Concordia Keuken & Bad, want die komt tenslotte bij u thuis. Daarom zijn onze monteurs stuk voor stuk vakmensen die precies weten waar het om draait.

Service
Een tevreden klant is onze garantie !!

keukenservice 2012

 Bij Concordia Keuken & Bad draait alles om tevreden klanten, en onze medewerkers bewaken de service en kwaliteit voortdurend.

Al onze producten en diensten worden geleverd onder de HIBIN Consumentenverkoopvoorwaarden.

* Vraag naar de voorwaarden.

Verantwoord omgaan met de natuur

Om de natuur zoveel mogelijk te sparen, is het hout van onze keukens afkomstig uit duurzaam bosbeheer. Dat betekent dat voor iedere boom die voor uw keuken wordt gekapt, er weer een nieuwe wordt aangeplant. Het PEFC-logo op onze keukens is een keurmerk voor ecologisch en gegarandeerd duurzaam bosbeheer.